Manon IJfs te gast in het programma 'Met de deur open.'
Manon IJfs te gast in het programma 'Met de deur open.' ((Foto: aangeleverd).)

IJfs opent deur

SCHAGEN - In het programma 'Met de deur Open' op Noordkop Centraal is zondag 11 augustus van 10.00 tot 12.00 uur Manon IJfs uit Schagen te gast.

Manon heeft jaren gewerkt in de beveiliging. Zij begon met winkelsurveillance bij De Bijenkorf in Amsterdam en heeft daarna verschillende bedrijfsobjecten bewaakt en hardcore feesten. Na 4 jaar vond zij het welletjes en is zij de planning van de beveiligers gaan doen. In 2013 is zij begonnen met iGlitter en maakte steentjes op babykleertjes in workshops of op bestelling. In 2015 kwam zij bij Verhuisshop Schagen werken als administratief medewerkster. De kennismaking met een groot formaat printer wekte haar belangstelling.

Ondernemer

Uiteindelijk begon zij haar eigen bedrijf iSticker dat inmiddels in Schagen gevestigd is. Presentator Kitty Mertz praat met Manon IJfs, die ook aan stijdansen doet, over haar leven werk en hobby's. De Muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Manon IJfs en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven. 'Met de deur Open' is te horen op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via www.noordkopcentraal.nl onder het knopje 'luister live'.

Meer berichten