Fotosafari tijdens een wandelexcursie
Fotosafari tijdens een wandelexcursie ((Foto: aangeleverd).)

Op safari in Callantsoog

CALLANTSOOG - Tijdens deze wandelexcursie neemt de boswachter je mee van de paden af, op zoek naar de mooiste plekjes van het Zwanenwater om te fotograferen.

''Zaterdag 10 augustus, van 09.30 tot 12.30 uur. Neem je eigen camera mee en fotografeer het landschap en de typische planten en dieren van dit prachtige duingebied ten zuiden van Callantsoog. De wordt begeleid door gidsen en boswachters, die zelf graag fotograferen in het Zwanenwater. Aan het einde van de excursie drinken we een kop thee of koffie en bekijken we elkaars foto's.''

Tickets

Om deel te kunnen nemen is het noodzakelijk om vooraf aan de excursie een ticket te boeken via de website nm.nl/agenda-callantsoog. Voor vragen hierover kun je tijdens kantoor uren contact opnemen met de Ledenservice van Natuurmonumenten via 035-655 99 11. De excursie kost voor leden van Natuurmonumenten € 20,00. Voor niet-leden €25,00. Neem een eigen camera mee. De excursie is geschikt voor alle niveaus. Stevige wandelschoenen en regenkleding (bij slecht weer) worden aanbevolen. Parkeerplaats Zwanenwater, Zuidschinkeldijk 3a, Callantsoog. Het Zwanenwater bij Callantsoog is een groot natuurgebied in topconditie. Voor veel zeldzame planten en dieren biedt het Zwanenwater de ideale leefomstandigheden. De twee grootste natuurlijke duinmeren van West-Europa liggen er verscholen. Natuurmonumenten beheerd dit gebied met grote zorg. Dat zou niet lukken zonder de inzet van vrijwilligers. Door het Zwanenwater lopen twee wandelroutes. Meer informatie is te vinden op www.natuurmonumenten.nl/zwanenwater.

Meer berichten