Letter I info logo icon design template elements
Letter I info logo icon design template elements ((Foto: Roman Melikhov))

Oproep voor 75 jaar bevrijding Schagen

SCHAGEN - Volgend jaar mei wordt in vele gemeentes 75 jaar bevrijding gevierd. Ook leden van vereniging KCARS (Kunst en Cultuur Advies Raad Schagen) wil dit in Schagen niet zomaar voorbij laten gaan. Er zijn nu al enige initiatieven in de gemeente Schagen, maar volgens hen er kan nog meer bij.

Oproep aan alle verenigingen, kunstenaars en een ieder die zich hierbij betrokken voelt Wie wil er mee doen met 75 jaar bevrijding in de gemeente Schagen?

"Wij willen graag inventariseren welke activiteiten in dit kader plaatsvinden op 2, 3, 4 en 5 mei, om -zo nodig- de coördinatie op ons te nemen. En, wat nog belangrijker is, wij willen proberen het een en ander van geld te voorzien. Daartoe is het nodig dat wij inzicht en overzicht krijgen in de "evenementen" die zullen gaan plaatsvinden in de hele gemeente, dus zeker ook in de kleine kernen. Wij kunnen dan in overleg met de gemeente treden voor adequate financiering.

Wie een initiatief heeft, kan zich aanmelden via email: willem.gorter@kcars.nl of lia.rienks@kcars.nl. Uiteindelijk wil de Raad ook de publiciteit van alle initiatieven gaan verzorgen.

Meer berichten