Fondswerving Elektrische Strandrolstoel via Amuseronde 2019 in Schagen

SCHAGEN - Welzijnsfonds Heeren van Scaghen willen het project strandrolstoel graag financieel ondersteunen. Zij combineren dit met de amuseronde zondag 13 oktober, waarvan de opbrengst ten dele ten gunste komt aan Hospice Schagen voor € 5.000,- en een bedrag ten bate van de vrijwilligers van Hospice. De meeropbrengst van deze tour willen zij besteden aan de strandrolstoel.

De initiatiefnemers voor de strandrolstoel hopen dan ook aan vele deelnemers aan de amuseronde, want hoe meer deelnemers, hoe meer geld er over blijft voor hun project. Voorzitter André Groot van de Heeren van Scagen:"Dit is een goed moment om de amuseronde onder kennissen, vrienden en geinteresseerden te delen, zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. En ik kan op voorhand zeggen dat nog nooit iemand spijt heeft gehad van deze supermiddag."

De ronde vindt plaats tussen 13.30 en 18.00 uur, in Marktstad Schagen en betekent culinair genieten in acht restaurants. De deelnemende restaurants zijn Linke Loetje, Havana, Pand 5, Stiel, Wonders, De Posthoorn, TOV & Leuk! Bij ieder gerecht zit een drankje inbegrepen. Ter afsluiting van de Amuseronde verzamelt iedereen bij Pand5 om daar met elkaar een borrel te doen. Tickets kosten 65 euro.

Informatie en inschrijving: www.amuseronde.nl.

Meer berichten