Super jumpen in de herfstvakantie, 24 oktober. Apenkooien 22 oktober.
Super jumpen in de herfstvakantie, 24 oktober. Apenkooien 22 oktober. ((Foto: Team Sportservice Schagen))

Super Jumping in de herfstvakantie

SCHAGEN - In de herfstvakantie, donderdag 24 oktober, organiseert Team Sportservice Schagen Super Jumping. Een sporthal vol met springkussen waar het hele gezin zich op kan uitleven.

Springen is leuk en gezond! Donderdag 24 oktober, in de herfstvakantie, kunnen alle kinderen zich helemaal uitleven tijdens Super Jumping. In de Niedorphal, Hartweg 35 in Winkel staat de zaal vol met verschillende springkussens waar eindeloos op gesprongen en geklommen kan worden. Aanmelden voor Super Jumping is niet nodig.

Alle leeftijden

Super Jumping is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn springkussens speciaal voor de jongere kinderen en springkussens die die uitdaging bieden aan de grotere kinderen. Zo staat er o.a. een opblaasbaar dartbord, een stormbaan, een jungle springkussen en een luchtkasteel.

Gezond en leuk

Voor maar € 5,- kun je je 4 uur lang uitleven op de springkussens. Super Jumping Schagen duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Deelname is op eigen risico en de ouders blijven verantwoordelijk voor de kinderen. Een begeleidende volwassene is verplicht voor kinderen die jonger zijn dan 8 jaar. Begeleidende ouders hebben vrij toegang. Inschrijven of aanmelden is niet nodig. Er kunnen maximaal 250 deelnemers tegelijk meedoen. Het kan dus zijn dat je even moet wachten.

Apenkooien

Heb jij echte klimapen thuis? Dan mag je de Apenkooi ook niet missen! Apenkooi wordt dinsdag 22 oktober gehouden in de gymzaal van het Clusius College, aan de Binnenhof 22 in Schagen. Voor Apenkooi moet je je wel aanmelden. Kijk daarvoor op de website van teamsportservice.nl/schagen.

Meer informatie: Ciska Bosma; cbosma@teamsportservice.nl, 0224 - 21 47 74.

Meer berichten