Foto: CLAUDIA OTTEN
Bedrijf in Beeld

Kringloopshoppen bij RataPlan

  Bedrijf in Beeld

HARENKARSPEL - Steeds meer winkels openen zeven dagen per week hun deuren, zo ook de kringloop. Vanaf april is kringloopwinkel RataPlan elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur. Zondag 7 april trapt het kringloopbedrijf de koopzondagen af met de start van de verkoop zomerkleding.

Het is langer licht en de zon laat zich steeds vaker zien. Men pakt weer eens een terrasje en geniet van de lente. Ook de werknemers van kringloopwinkel RataPlan hebben de zomer in hun bol. Alle zomerjurken, korte broeken, T-shirts en zonnebrillen worden weer tevoorschijn gehaald! Vanaf zondag 7 april hangen deze artikelen in de winkel.

'Oude' zomerkleding?

Binnenkort weer beginnen met het uitzoeken van de zomerspullen en worden er spulletjes vervangen of weggedaan? Ook 'oude' kleding en schoenen kunnen een ander weer blij maken. Kom zelf spullen brengen of neem telefonisch contact op met de klantenservice voor het maken van een gratis ophaalafspraak. Telefoonnummer: 088-8282782. RataPlan komt graag langs om spullen op te halen.

RataPlan Harenkarspel – De Dijken 13, 1747 EE Tuitjenhorn, RataPlan Schagen – De Korte Fok 4, 1742 PE Schagen, RataPlan Wieringerwerf – Medemblikkerweg 6B, 1771 SE Wieringerwerf. Zie ook: www.rataplan.nl

Meer berichten