(Foto: aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

(Advertorial) Pour Vous Schagen

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - Naast de uitgebreide parfumerie afdeling heeft POUR VOUS PARFUMERIE SCHAGEN een leuke mix aan producten die inspelen op de trend van 'fun shopping'. Zo is er een royale shop in shop van RITUALS (bath & bodycollectie), MAKE-UP STUDIO (professionele make-up), LAMPE BERGER (huis- en autoparfums) en een SCHOONHEIDSSALON .

De schoonheidssalon gevestigd op de 1e verdieping wordt sinds september 2018 gerund door schoonheidsspecialiste Jessica Teeuwen, een bekend gezicht voor de mensen uit de omgeving van Anna Paulowna en Breezand waar zij ruim 8 jaar haar skills heeft uitgeoefend in een beauty salon. In de salon boek je onder anderen diverse gezichtsbehandelingen voor een moment van ontspanning, een pedicure van de voeten (medisch) en kan je terecht voor het epileren/verven van de wenkbrauwen, verven van wimpers, harsen van het gezicht en lichaam.

Jessica biedt een uitgebreid behandelingsprogramma met de merken CLARINS, NESCENS en de NuFACE beautytool. De NuFACE beauty tool is te koop in de winkel en werkt middels microstroom op de spierspanning van het gezicht met als resultaat een direct liftend effect, vermindering van rimpels, roodheden en vochtophopingen. Nieuwsgierig? Maak dan een gratis afspraak voor een mini treatment. Bij de NESCENS TREATMENTS gaat het om pure huidverbetering, het programma is gericht op huidveroudering en verbetert de huid middels intensieve bindweefselmassages, micro- en chemische peelings met een enorm hoog percentage aan werkstoffen. In een hele korte tijd herstelt de natuurlijke weerstand van de huid, verminderen rimpels/pigmentatie en herstelt volume en stevigheid van de huid. Maak nu kennis en boek een NESCENS LENTE AANBIEDING: 60 min NESCENS Anti-Age Face Treatment van € 99,= voor € 69,=. Bij aankoop van een NESCENS product is de behandeling gratis!

In de parfumerie winkel staan de ervaren beauty specialisten altijd voor u klaar om u te inspireren met de laatste make-up trends, de nieuwste geuren en om u te helpen in u skinroutine. Vier de Lente en sLifestyle Magazine HollandsStijlhop nu uw huidverzorgingsproducten met 25 % KORTING.

Maar er komt meer; 1 mei opent Laura Schoonaard - Bastin in samenwerking met Pour Vous "Gelakt by Lau" een professionele OPI Gelcolor Salon voor cosmetische hand- en voetverzorging. Met een OPI gelcolor heb je gegarandeerd 14 dagen lang mooi gelakte nagels zonder beschadigingen. Perfect voor vakanties, een bruiloft of een ander groot feest. Of gewoon als je het hele jaar door mooi gelakte nagels wilt hebben en zelf geen ster bent in lakken. Daarnaast komt er in de winkel een uitgebreid OPI assortiment met de verzorgende OPI ProSpa collectie voor handen en voeten, en het OPI nailcolor assortiment met ruim 100 kleuren en nog eens 100 kleuren uit de OPI Infinite Shine collectie. U kunt nu al u manicure en gelcolor afspraak maken, bel 0224-745009 of mail info@pourvousschagen.nl

Meer berichten