Podotherapie Abrahams en podotherapeut Schrama samen Podotherapie Den Helder.
Podotherapie Abrahams en podotherapeut Schrama samen Podotherapie Den Helder. ((Foto: aangeleverd))

Open huis Podotherapie Den Helder

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - Podotherapeuten Rineke Abrahams en Marja Schrama zijn sinds 1 juni verhuisd van de locatie Texelstroomlaan naar de Baljuwstraat 17G in Den Helder. De praktijk is geheel gelijkvloers en er is voldoende parkeerruimte op de parkeerplaats nabij winkelcentrum 'Schooten Plaza'.

Nieuwsgierig naar de nieuwe locatie, vrijdag 13 september tussen 16.00 en 19.00 uur houden Rineke en Marja open huis. U bent van harte welkom! Waarvoor gaat u naar een podotherapeut? Stand- en vormafwijkingen van de voet (platvoeten, holvoeten, hallux valgus),teenafwijkingen (zoals hamertenen of scheven tenen), huidproblemen (zoals eelt of likdoorns), overbelastingsklachten, voetproblemen door slecht schoeisel, voetklachten die samenhangen met onder meer diabetes en reuma. Podotherapie wordt over het algemeen vergoed vanuit de aanvullende pakketten van de verzekeringen. Iedere verzekeraar en elk pakket heeft zijn eigen vergoedingen en voorwaarden.

Weten hoeveel uw verzekering vergoedt? Informeer dan bij uw zorgverzekering of kijk op de website van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Voor een afspraak of informatie kunt u bellen met 0224 582552.

Meer berichten