Team Oog op Food Festival Callantsoog
Team Oog op Food Festival Callantsoog ((Foto: VINCENT DE VRIES))

Oog op Food

  Uit

CALLANTSOOG - Het culinaire evenement Oog op Food vindt dit jaar zondag 30 juni plaats. Vier jaar geleden starten Esther Frieling van De TAV Eten & Drinken en Bert Buijs van Fishy het nieuwe en lekkerste evenement van de badplaats op en dit werd een succes.

InCallantsoog staat onder andere voor allerhande bruisende activiteiten in het populaire kustdorp. Denk aan het roken van vis op het plein onder de noemer Callantsoog in beweging, sportief evenement op Dorpsplein en strand Callantsoog, met Muziek op het Plein, Kids spellen en waterspelen. Esther: "Voor Oog op Food hebben we alle restaurateurs in en om het dorp weer benaderd, die stuk voor stuk enthousiast meedoen. Naast de stands, waar de restaurateurs ieder zo'n drie à vier gerechtjes bereiden, komen een aantal foodtrucks op het Dorpsplein te staan. Verder wordt een centrale barstraat ingericht waar biertjes en overige drankjes verkrijgbaar zijn. We hebben gezorgd voor muziek in de vorm van de formatie BOEM Funkyhouse en Dj Erik Houweling die onder andere voor lekkere loungemuziek zorgt. Natuurlijk is er aan de kinderen gedacht; wie dit wil, kan geschminkt worden, zich vermaken op een springkussen. Dit alles wordt beschikbaar gesteld door de stichting Ondernemend Callantsoog."

De deelnemende ondernemers aan Oog op food zijn: Grand Café De Foyer, Fishy, Restaurant Dorpszicht, IJssalon IJsie Prima, Café de TAV eten & drinken, strandpaviljoen De Stern, Restaurant Onsz, Brasserie de Keuken, De Pelikaan Catering, StamAgri, Siesom Thaifood en Strandrestaurant Woest. "Oog op Food wordt zondag 30 juni van 13.00 tot 21.30 uur gehouden. We hopen uiteraard weer op mooi weer en een grote opkomst. Iedereen is van harte welkom in het hart van Callantsoog, waar de entree gratis is."

Meer berichten