Van der Stelt verwerkt hoogwaardige vloeibare meststoffen

Agrarisch
Van der Stelt: koploper in kwalitatief hoogwaardige circulaire meststoffen, bodemverbeteraars en bodemstabilisatoren.
Van der Stelt: koploper in kwalitatief hoogwaardige circulaire meststoffen, bodemverbeteraars en bodemstabilisatoren. (Foto: Jaap Woets)

BEVERWIJK - Van der Stelt is gespecialiseerd in de verwerking van hoogwaardige vloeibare meststoffen. Vloeibare reststoffen inzetten als circulaire meststoffen voor een betere CO²-footprint en met het toepassen van precisiebemesting de meest optimale benutting van de werkzame stof te behalen.

“Ons brede assortiment bevat een groot scala aan producten die de bodem in optimale conditie houden, zorgen voor een goede groei en hoge kwaliteit van de gewassen. Daarnaast dragen wij zorg voor het nauwkeurig verspreiden van deze producten, middels onze speciaal uitgeruste machines, uitgevoerd met de nieuwste technieken. De meststoffen die we leveren bevatten in enkel- of in meervoud werkzame stof zoals; kali, stikstof, calcium, zwavel en/of magnesium. Naast deze meststoffen bieden we diversen soorten bodemverbeteraars aan en zijn we leverancier van de bodemstabilisator Stesam®.”

Meer informatie is te vinden op www.vandersteltbv.nl.