J. van der Sluis BV dealer van unieke veegmachines voor elk bedrijf

Agrarisch
Het gamma veegmachines; geschikt voor elk bedrijf.
Het gamma veegmachines; geschikt voor elk bedrijf. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Vervuiling, we kennen het allemaal. Als het gaat om (fijn)stof of vervuiling op de werkvloer, dan kan het zo zijn dat personen die hier vaak mee in aanraking komen hier fysiek hinder van ondervinden. Om dit risico te verminderen, bieden de producten van Eureka uitkomst.

Kwaliteit is een bepalende factor

“Voor J. Van der Sluis is kwaliteit een bepalende factor”, laat Robin Dekker weten. “Daarom zijn wij sinds 2014 officieel dealer van het in 1986 opgerichte Italiaanse kwaliteitsmerk Eureka. Reden dat wij op dat moment kozen voor Eureka, is omdat dit merk waarmaakt waarvoor een veegmachine gemaakt is. Namelijk geen stofontwikkeling bij het vegen en perfect opgeknapte vloeren. Alle machines worden in Italië gefabriceerd en extern en onafhankelijk getest en gecertificeerd volgens internationale standaarden.”

Filtersysteem

De Eureka veegmachines onderscheiden zich van andere veegmachines door het uniek polyester Multi-pocketfiltersysteem. Eureka veegmachines gooien geen stof op tijdens het vegen! De Multi-pocketfilter van de Eureka veegmachines is efficiënter dan de traditionele filters door het ontbreken van vouwen en hoeken in de filter.

Stofvrij vegen door het unieke filtersysteem op alle modellen

Traditionele filters hopen het vuil op in de vouw en dat komt er, ook met schudden, niet meer uit. Hierdoor verliest de traditionele filter al na enkele meters vegen een groot deel van het filteroppervlak, waardoor de zuigkracht aanzienlijk vermindert. Bij de Eureka Multi-pocketfilter blijft de zuigkracht optimaal, omdat er geen vuil in de filter achterblijft. Deze filter kan fijnstof opnemen en heeft een langere levensduur. Bovendien is deze antistatische, uitwasbare filter standaard uitgerust met een uiterst efficiënte, automatische filterschudder voor extreme prestaties. Door de groeiende gezondheids- en veiligheidsnormen binnen bedrijven, is een Eureka machine uitermate geschikt om (fijn)stof en bacteriën tegen te gaan. Er zijn in totaal zeven veegmachine modellen verkrijgbaar in elf versies, om oppervlaktes van 100 tot 30.000 m² te reinigen. Hierbij zijn zowel achterloopmachines als opzitmachines leverbaar, met een veegbreedte van 500 tot 2.100 mm breed.

Demo’s

“Bij al onze vijf vestigingen staan showroommodellen van Eureka veegmachines. indien het gewenste model niet aanwezig is, kunnen onze medewerkers snel schakelen en ter plekke bij de klant de gewenste machine, geheel vrijblijvend komen demonstreren. Zo kan de klant ervaren hoe goed deze machines daadwerkelijk zijn.”

Meer weten over de Eureka producten of een demo aanvragen? Neem dan contact op met de intern transport vertegenwoordigers:

Chris Kemp: 06-53783887 of chriskemp@vandersluisbv.nl

John Wijman: 06-82287151 of johnwijman@vandersluisbv.nl

Robin Dekker: 06-51490187 of Robindekker@vandersluisbv.nl

Met vestigingen in Dirkshorn, Anna Paulowna, Zwaagdijk-Oost, Lisse en De Goorn én onze volledige uitgeruste servicebussen zijn we altijd bij u in de buurt!

Kijk voor meer informatie op www.vandersluisbv.nl.