Nieuwe machines aangeschaft door Loonbedrijf Borst

Agrarisch
De schouwarm van Hemos.
De schouwarm van Hemos. (Foto: aangeleverd)

BURGERBRUG - Loonbedrijf Borst blijft investeren in nieuwe machines om de agrarische bedrijven in de regio nog beter van dienst te kunnen zijn. Met enige trots brengen wij u onze schouwarm van Hemos nogmaals onder de aandacht.

“We hebben voor Hemos gekozen vanwege het lage gewicht van de schouwarm en de hoge bodemvrijheid, zodat we ook door de gewassen heen kunnen. Dit kan op 1,50 m en 1,80 m spoorbreedte en dan hebben we 50 cm bodem vrijheid. In het najaar komen er 80 cm brede banden onder om de bodem zoveel mogelijk te ontzien. Bij deze schouwarm hebben we een klepelbak met afvoerband aangeschaft. Dit maakt dat we het slootvuil gelijk op de kant kunnen draaien.

Wij hebben voor deze schouwarm een nieuwe Fendt 313 gekocht. Een lichtgewicht trekker met genoeg vermogen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Tevens hebben wij een nieuwe Vandaele takken snipperaar aangeschaft. Deze machine kan stammen en takken tot 20 cm doorsnee verwerken. Al met al drie belangrijke investeringen waarmee de agrarische bedrijven nog beter en nog sneller kunnen worden geholpen. Heeft u bijvoorbeeld nog snoeihout op te ruimen, wij informeren u graag over de mogelijkheden.”

Loonbedrijf Borst, Burgerpadweg 47, 1754 KC Burgerbrug. Telnr. 0226-383160, email: info@loonbedrijfborst.nl. Loonbedrijf Borst