W.N. Kramer BV blijft in beweging

Agrarisch
Sjaak achter zijn vertrouwde balie.
Sjaak achter zijn vertrouwde balie. (Foto: aangeleverd)

BURGERBRUG - W.N. Kramer bv uit Burgerbrug bestaat zo als U wel weet 60 jaar. 60 jaar een diversiteit in machines en tractoren. Verschuivingen van importeurs binnen de mechanisatiewereld. Mechanisatiebedrijven die verdwijnen en merken die verdwijnen. Fabrieken en mechanisatiebedrijven die worden overgenomen.

60jarig jubileum voor W.N. Kramer

Door alle ontwikkelingen is deze sector altijd in beweging. En dat is binnen een bedrijf met personeel niet anders. Het is dan zeer lastig om goed personeel te vinden binnen de mechanisatie sector. 

Kramer heeft al vele jaren medewerkers die lang voor het bedrijf actief zijn en zijn geweest. Zo heeft Piet van Schaik (constructie/monteur) 40 jaar voor Kramer gewerkt en Elly Groot van de administratie 37 jaar. Ook Frans van Waas van de boekhouding heeft dit zo lang volgehouden. 

Nu na 36 jaar neemt bedrijf Kramer weer afscheid van iemand die zeer lang voor hen heeft gewerkt. Sjaak Koopman, de magazijnbeheerder, mag van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. Sjaak begon zijn loopbaan bij Blaauboer en Kossen in Schagen en nam 36 jaar terug de overstap naar Kramer in Burgerbrug. Daar heeft hij door al die jaren heen heel veel kennis opgebouwd en veel betekend voor de klanten en het bedrijf als vast gezicht achter de balie. Al had Sjaak had het niet liggen in zijn magazijn dan kon hij toch een oplossing bedenken om de klant tevreden de deur uit te laten gaan.