Family Shoezz Winterwandeling

Lezers-actie
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

SCHAGEN - Family Shoezz houdt zondag 24 februari haar jaarlijkse winterwandeling. "Een gevarieerde looptocht in en rond Schagen. Soms over een onverhard terrein maar goed te doen", aldus Gidget Zuurbier en Jolanda Zomerdijk van de schoenen speciaal zaak. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: ongeveer 8 of 12 kilometer.

"Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze winterwandeling. Tussen 12.00 en 13.00 uur is de start vanuit de winkel van Family Shoezz aan de gedempte Gracht 44 in Schagen. De deelnemers krijgen een route beschrijving mee en iedereen kan in eigen tempo de wandeling maken. Na afloop staan er heerlijke versnaperingen klaar in de winkel voor alle wandelaars. De kosten om deel te nemen bedragen € 4,00 euro per persoon. Hiervan wordt € 1,00 per persoon gedoneerd aan een goed doel."

'De Zonnebloem'

"Dit jaar ondersteunen wij 'De Zonnebloem' afdeling Schagen. De Zonnebloem vrijwilligers zetten zich in voor mensen die als gevolg van ziekte , handicap of hoge leeftijd in een sociaal isolement dreigen te geraken. De afdeling Schagen biedt onder andere de volgende diensten aan: huisbezoek, activiteiten en uitjes, vakanties en het huren van de rolstoelauto."

Onder alle deelnemers aan de Winterwandeling wordt na afloop een paar Lowas wandelschoenen verloot, dus een extra reden om mee te doen.