Toneelvereniging Ons Genoegen brengt twee voorstellingen op de planken.
Toneelvereniging Ons Genoegen brengt twee voorstellingen op de planken. ((Foto: aangeleverd))

Ons Genoegen brengt 'De Dwaallichten'

WAARLAND - Toneelvereniging Ons Genoegen speelt vrijdag 22 en zaterdag 23 maart het blijspel 'De Dwaallichten' van Berend Gombold. Aanvang 20.00 uur in het Waarlands Dorpshuis aan Kerkstraat 63 in Waarland.

De gemeenteraadsverkiezingen staan weer voor de deur. De zittende raadsleden, die vier jaar nodig hebben gehad om bij te komen van de vorige verkiezingsstrijd, worden weer actief. Ze wringen zich in allerlei bochten om herkozen te worden. Deze keer komen hun echtgenotes echter met een vrouwenlijst. De vrouwen zijn de competitie van hun wederhelften beu, net als de twijfelachtige uitjes. De mannen knijpen hem en zetten een als vrouw verklede handlanger in, om de vrouwen te bespioneren. Ze hadden echter niet verwacht dat deze spion zijn eigen spel speelt.

De jeugdafdeling van Ons Genoegen komt een week later in actie in het Waarlands Dorpshuis. Zij spelen vrijdag 28 maart om 20.00 uur en zondag 31 maart om 15.00 uur de musical 'Wie heeft de rol' van de Muzikantine. In talentenbureau 'Klaar voor de show' vergeet Sandy Showbizz geld in de kluis te doen. Daarom verstopt zij het geld in een toiletrol. De volgende dag is de rol met geld verdwenen. Vijf personen worden verdacht. Een hippe rockster, een onhandige goochelaar, een slechthorende kunstenares, een verwarde uitvinder en een gewoon meisje. Agent 112 wordt ingezet om het mysterie op te lossen. Zij en het publiek krijgen van de spelleider Mr. X drie aanwijzingen. Met de oplossing van iedere aanwijzing verdwijnt er steeds één verdachte uit het spel. In een spannende finale wordt daarna onthuld wie van de laatste twee verdachten 'de rol' heeft.

Kaarten zijn te reserveren via toneelwaarland@hotmail.com. Entree voor volwassenen is 10,- en jongeren tot 16 jaar betalen 5,- euro voor een kaartje.

Meer berichten