Inloopavond verbouwing Makado

SCHAGEN - De omgevingsaanvraag voor de verbouwing van winkelcentrum Makado is binnen bij gemeente Schagen. In feite vraagt Makado Schagen B.V. hiermee toestemming voor de verbouwingsplannen; in deze aanvraag staat wat de plannen zijn. Vrijdag 10 mei houdt Makado Schagen B.V. tijdens de koopavond van Makado een inloopavond voor belangstellenden. Hier laten zij zien wat er gaat veranderen aan het Makado.

Diverse toekomstbeelden sieren momenteel al het winkelcentrum. Hierop wordt toelichting op gegeven tijdens de inloopavond op het centrale plein van Makado te Schagen. Gemeenteraadsleden, ondernemers en klanten van Makado zijn van harte welkom. Tijdens de inloopbijeenkomst laat Makado Schagen B.V. aan de hand van tekeningen, impressies en een 3D film zien wat in er het winkelcentrum zal veranderen.

De avond betreft niet de omgeving rond Makado of verkeerssituaties. Het gaat specifiek om de winkels en hoe de indeling gaat veranderen. De inloop voor gemeenteraadsleden is om 18.30 uur, voor ondernemers en belangstellenden is de inloop om 19.00 uur en de avond eindigt om 20.00 uur.

Meer berichten