Afran Groenewoud.
Afran Groenewoud. ((Foto: Juliette Frederiks))

'Met de deur Open'

SCHAGEN - Afran Groenewoud is zondag 12 mei te gast van 10.00 tot 12.00 uur in het programma 'Met de deur Open' op Schagen FM.

Een kinderboek, een talkshow die zelfs kort op televisie was te zien, de openingsceremonie voor het Internationaal Strafhof met de koning als hoofdspeler zijn allemaal projecten waaraan Groenwoud plezier beleeft en waarin hij zijn creativiteit kwijt kan. Als projectleider, regisseur en hoofdredacteur werkte hij als eigenaar van adviesbureau CIBZ aan ICT projecten, videoprducties en bedacht hij communicatie strategieën.

Met zijn jonge gezin geniet de geboren Zaandammer van het leven in de Noordkop waar hij in het bestuur zit van het Polderhuis, de oudheidkamer Wieringerwaard. Ook stelde hij zich kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Presentator Kitty Mertz praat met Groenewoud over zijn werk, leven en andere bezigheden. De muziek die in het programma is te horen is de keuze hem en de techniek is in handen van Peter Pronk. 'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 95.6, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12, digitaal via kanaal 40 en via de www.schagenfm.nl onder het knopje 'luister live'.

Meer berichten