Ervaar de kracht van yoga bij volle maan.
Ervaar de kracht van yoga bij volle maan. ((Foto: aangeleverd))

Wandelen en Yoga bij volle maan

CALLANTSOOG - Geniet van de kracht van de natuur bij volle maan in het Zwanenwater. Zaterdag 18 mei is er een excursie van 5.00 tot 8.30 uur. Erg vroeg, maar op dit tijdstip is de energie in het universum heel krachtig en kun je beter met je eigen natuur in verbinding komen.

In natuurgebied het Zwanenwater kun je deze prachtige ervaring opdoen. De excursie is een combinatie van een wandeling, yoga en meditatie onder begeleiding van de ervaren excursieleidster Nathalie. De yoga doen deelnemers in een fijne binnenruimte midden in de natuur. Vergeet niet een eigen yoga mat, kussentje en (fleece)deken of sjaal mee te brengen. Deze activiteit is niet weersafhankelijk, dus gaat altijd door.

Om deel te kunnen nemen is het noodzakelijk om vooraf aan de excursie een ticket te boeken via de website: nm.nl/agenda-callantsoog. Voor vragen hierover kun je tijdens kantoor uren contact opnemen met de Ledenservice van Natuurmonumenten via 035-6559911. De excursie kost voor leden van Natuurmonumenten € 10,00. Voor niet-leden €15,00. De excursie gaat van start op parkeerplaats Zwanenwater aan Zuidschinkeldijk 3a in Callantsoog.

Meer berichten