(Foto: aangeleverd)

Wie is de Marlequi Mol?

WARMENHUIZEN - Wie is de Marlequi Mol? garandeert je een paar onvergetelijke uren met je familie, vrienden of collega's - oud en jong kan meedoen aan de afwisselende opdrachten. Je speelt Wie is de Marlequi Mol? met minimaal 8 en maximaal 39 personen (dan in drie groepen). Zij zorgen voor begeleiding en zijn jury - dat is wel zo handig in het heetst van de strijd!

Het parcours is in de kas - het weer is dus nooit spelbreker. Met mooi weer spelen deelnemers het heerlijk buiten. Halverwege is er een pauze met koffie/thee en wat lekkers.

Ga jij ondergronds? Of draai jij iedereen een rad voor ogen en beduvel je ze waar ze bij staan? Bij Wie is de Marlequi Mol? is niets wat het lijkt ... Iedereen kan in dit spel spelen, ook als je het tv programma niet heb gevolgd! Deelname kost € 22,50 per persoon. Ook leuk voor kinderfeestjes vanaf 10 jaar. Kosten bedragen dan € 15,-.

Doe mee en speel de rol van je leven!

De Marlequi is te vinden aan Trambaan 5a in Warmenhuizen. Neem voor meer informatie contact op met Margit van De Marlequi, tel. 0638916380

Meer berichten