Nieuwe dirigent voor zangkoor Bright Singing

Verenigingen

MIDDENMEER - Het koor Bright Singing heeft per 1 juni in de persoon van Dennis van der Heijden een nieuwe dirigent gevonden. Na zes proefdirecties is de keus op deze muzikale duizendpoot gevallen. Dennis (1971) was al jong organist en heeft zijn sporen op muzikaal gebied aardig uitgebreid. Hij heeft verschillende studies zoals Schoolmuziek en Pijporgel/Kerkmuziek met goed gevolg afgerond. Ook koordirectie kent voor hem weinig geheimen.

Dennis zal ongetwijfeld nieuwe ideeën / muziek aandragen en wil graag projectmatig optreden met het koor. Bright Singing gaat de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Met de hele groep mooie muziek laten horen en daar plezier aan beleven: dat is het uitgangspunt van dit gemengde koor. De muziek is populair, soms lichtklassiek.

Het koor wordt vanaf juni elke week begeleid door pianist Remi Gunther. De laatste twee repetitieavonden van 11 en 18 juni staan open voor bezoekers/potentiële nieuwe zangers en zangeressen. Er wordt wekelijks gerepeteerd op dinsdagavond tussen 20.00-22.00 uur. Kom een kijkje nemen in de Ontmoetingskerk, Prof. Ter Veenweg 4a in Middenmeer. Iedereen is van harte welkom!