(Foto: aangeleverd)

Petitie Boogie Dogs om te spelen op popweekend Schagen

SCHAGEN - The Boogie Dogs, opgericht in 2011, hebben een drummer uit Schagen en twee leden uit de regio (Niedorp). Bovendien is dit jaar de EP "Amsterdam Sessions" uitgekomen met brand new old school rock and roll. Schagen FM weet er alles van. De band speelt aanstekelijke rock and roll van o.a. Jerry Lee Lewis, Chuck Berry en Eddie Cochrane. Ze vinden het hoog tijd dat The Boogie Dogs eindelijk eens na(ast) Keverdag op Popweekend Schagen staan.

Daarom zijn zij een petitie gestart, die te vinden is op https://www.petitie24.nl/petitie/2586/the-boogie-dogs-op-popweekend-schagen. Zij vragen op deze manier steun aan inwoners in de regio.

"We proberen al een aantal jaar om tijdens het popweekend te mogen spelen", vertelt Daniël Bethlem, "maar we lijken wel steeds te laat te komen. Ook dit jaar was de programmering alweer rond. We vonden dit zo jammer, dat we een petitie zijn begonnen. Want we hebben dit jaar net een plaatje uit, een EP, met zes nummers. Het heet 'Amsterdam Sessions' en is ook te beluisteren op Spotify enzo. Het zou toch leuk zijn als wij als regionale band op het popweekend onze nieuwe nummer kunnen laten horen."

Meer berichten