Mooi slot VZV jeugdweekend.

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Th Moras)

'T VELD - Het VZV jeugdweekend werd zondag afgesloten met de wedstrijden om de VZV penaltybokaal. Van alle jeugdteams plaatsten de beste drie spelers zich voor de finales. Het eerste elftal, met keeper Romain de Jong in het doel, kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Bij nagenoeg alle series waren de penaltykillers aan elkaar gewaagd en werd de winnaar pas bekend na barrages onderling. Keeper Romain de Jong was voor velen een struikelblok en wist met grandioze reddingen menig zeker lijkende treffers uit z'n doel te ranselen. Als dank kreeg hij van Gerrit Veldman een Tabletgerstenat als presentje, daar hij net 18 jaar was geworden.

De elftalbegeleiders van de jeugdteams begonnen de penaltyreeks en gaven elkaar weinig toe. Maurice Tesselaar wist na een spannende serie de bokaal in ontvangst te nemen na enkel spannende barrages, Jeroen van de Kroon werd tweede en Meno Goudsblom derde.

Bij de jongere deelnemers wist Daan Jong na een enerverende reeks Dean van der Laan en Kay Betjes voor te blijven en nam de bokaal in ontvangst.

Ook bij de ouderen was het bijzonder spannend. Teun Boekel was uiteindelijk de gelukkige en eindigde voor Finn Tesselaar en Dax Praat op de hoogste trede als nummer 1.

Na afloop kreeg iedere deelnemer een behendigheidsdiploma waar de door hen vergaarde punten op waren weergegeven.

Na al die penaltyseries bleek dat VZV een mooie toekomst tegemoet zal gaan met een talentvolle aanvulling voor het eerste vlaggenschip van het naar de 4e Klasse gepromoveerde eerste elftal.

Ten slotte werd er afscheid genomen van twee vrijwilligers: Yvon en José die samen 37 jaar met volle overgave hebben meegeholpen in en met de organisatie en het stokje nu overgeven aan andere vrijwilligers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding