Baasje Gezocht

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

SCHAGEN - Voor de prachtige rode Rosella parkiet Ruby van vorige week is heel snel weer een nieuw plekje gevonden. Er was veel animo voor hem. Deze week aandacht voor twee katten. Het gaat hier om Bas en Dorus. Twee mooie grote flinke katers van acht en bijna negen lentes jong.

Beide heren zijn nog erg vitaal, ook al zou Bas wel iets minder mogen wegen, een tikje mollig zou je kunnen zeggen. Bas en Dorus komen uit een thuis waar heel veel ruimte was. Ze zoeken wel weer een soortgelijk onderkomen.

Wel zijn het echte 'mooi weer' katers en zitten ze met nattigheid en kou toch heel graag binnen. Liefst ook op schoot als dat even zou kunnen. Ze zijn gewend om hun huis en haard te delen met honden en soortgenootjes. En ze kennen door regelmatig bezoek ook jonge kinderen. Dit vinden ze ook prima en als het ze te druk is, dan zoeken ze gewoon een rustig plekje op.

Dorus is de meest ondernemende van de twee en de meest vocale. Hij praat er lustig op los en als je niet naar hem luistert dan verheft hij zijn stem toch gewoon een beetje? Bas is ietsje verlegen, maar een echte grote kroelkont. Ze blijven heel graag samen!

Meer weten of kennis komen maken? Neem dan even contact op met de DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon. 0224-551818 of via www.dierenasiel-schagen.nl