Start to Boerenkoolloop

Sport

WARMENHUIZEN - Net als vorig jaar organiseert A.V. Nova weer de training 'Start to Boerenkoolloop'. Deze variant op Start to Run stoomt (beginnende) hardlopers klaar voor deelname aan de Boerenkoolloop zondag 3 november.

Ingezonden

Evenals in 2018 biedt A.V. Nova weer twee varianten aan. Er kan worden gekozen voor te bereiden op de vijf óf tien kilometer deelname bij de Boerenkoolloop. Deze beide trainingen vinden gescheiden van elkaar plaats.

Vijf kilometer trainingen

De trainingen ter voorbereiding op vijf kilometer hardlopen vinden plaats op de woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur op de accommodatie van A.V. Nova aan de Oostwal in Warmenhuizen.

Iedereen kan hier aan meedoen. De training is echter bij uitstek geschikt voor deelnemers die wat minder of geen ervaring hebben met hardlopen. De eerste training start op 28 augustus, de tiende en laatste training op 30 oktober.

Tien kilometer trainingen

De trainingen ter voorbereiding op tien kilometer hardlopen vinden plaats op de dondermiddag van 17.00 uur tot 18.15 uur in het bos van Schoorl. Er wordt verzameld op de parkeerplaats aan de Molenweg.

Deze training is bij uitstek geschikt voor de wat meer geoefende hardlopers. De eerste training start op 29 augustus, de tiende en laatste training op 31 oktober.

Kosten en inschrijven

De kosten voor beide varianten bedragen € 50. Naast de tien trainingen maakt ook een startbewijs voor de Boerenkoolloop deel uit van het pakket.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Hoogeboom (tel. 06 1266 8131). Inschrijven kan via ledenadministratie@avnova.nl.