De Vet Coole Sintshow

Nieuws

SCHAGEN - De Vet Coole Sintshow vindt zondag 25 november plaats in Alpha aan Loet 9 in Schagen. Er zijn shows om 13.00 uur en 15.30 uur van Diego, de coolste piet van Nederland.
Deze doldwaze show vol grappen en grollen wordt een groots spektakel. Diego klimt op het podium en zingt zijn bekende maar ook zijn nieuwste liedjes. Dat wordt meezingen en -swingen geblazen.
Bart is dit jaar een televisie- en filmstudio begonnen. Diego heeft er zijn nieuwe videoclip opgenomen. Maar op de dag dat hij komt kijken hoe deze is geworden, blijkt het helemaal mis te zijn met de clip. Niemand begrijpt waar de opnames zijn misgegaan.
Diego zal samen met Bart en de kinderen in het publiek gedurende de voorstelling gaan proberen om een nieuwe videoclip op te nemen. Op deze manier nemen de twee helden de kinderen mee in de wereld van televisie en film. Zo maken ze kennis met diverse facetten van het filmmaken zoals: geluidseffecten nasynchroniseren, filmmuziek, acteren, dansen, decoratie en nog veel meer. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.alphaschagen.nl