Vaardigheden oefenen op Pieteninstuif

Nieuws
Met de Pieten over het klimrek. (Foto: Team Sportservice Schagen)
Met de Pieten over het klimrek. (Foto: Team Sportservice Schagen) rodi.nl

TUITJENHORN - De jaarlijkse Pieteninstuif vindt woensdagmiddag 28 november plaats van 15.00 tot 16.30 uur in de Harenkarspelhal aan Oostwal 21 in Tuitjenhorn. Team Sportservice Schagen houdt het evenement voor kinderen tot 10 jaar.
Kinderen kunnen in de Harenkarspelhal hun Pietenvaardigheden oefenen met speciale sport- en spelactiviteiten. Gooi pakjes door de schoorsteen, klim en klauter op de schuine daken en zwaai van het ene dak naar het andere dak om pakjes rond te brengen. Er zijn nog veel meer pietenkunstjes te doen. De stormbaan staat er ook. Er komen dit jaar ook weer Pieten kijken of er goede hulppieten zijn en ze hebben ook wat lekkers bij zich!
De entree is € 2,- per kind, volwassenen hebben vrij entree. Je hoeft je niet op te geven. Het is leuk als kinderen verkleed komen, maar een kraag/cape die om de nek zit is niet aan te bevelen in verband met de veiligheid. Zaalschoenen zijn wel verplicht. Neem voor meer informatie contact op Marjolein Hagen van Team Sportservice Schagen, tel. 0224-214774 of e- mail: mhagen@teamsportservice.nl