Bedrijf in Beeld

Feest met Django Wagner en John West in 't Geveltje

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - Wat een spektakel belooft het zondag 17 maart te worden. Niemand minder dan Django Wagner en John West doen dan 't Geveltje aan!

Django Wagner is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Onder meer bekent van de top nummers, zoals: 'Mooie blauwe ogen' en 'Kali'. Overal waar Django optreedt "breken de mensen de boel af".

Stijl en klasse

John West onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij zingt en de zekere stijl en klasse die hij heeft. Zijn herkenbare stem maakt dat zijn fanschare nog steeds blijft groeien. Met geweldige hits als: 'lekkerding', 'Jouw blik' en 'blijf bij mij' is één ding zeker: gaat het dak er hoe dan ook af in 't Geveltje! Het spektakel wordt gepresenteerd door Dj Marcel Meijer.

Heerlijk menu

Maak gebruik van een overheerlijk 3-gangen menu in Grand Cafe De Smidse of bij Pand 5 Food & Beer, beiden gevestigd aan de Markt in Schagen, inclusief entreekaart voor maar € 39,50. Of koop in de voorverkoop een ticket voor € 15,-, aan de zaal € 20,-.

Koop kaarten online via de website www.geveltje.net of ga gezellig lang bij Grand Café De Smidse aan Markt 14 in Schagen en koop daar een kaartje.

Meer berichten