Grote E-bike show bij Bike Totaal Boersen

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Sinds 1929 staat Bike Totaal Boersen garant voor service en de juiste kwaliteit. Toen gevestigd in het hartje van Schagen, tegenwoordig op het bedrijventerrein de Witte Paal Schagen. Een mooie ruim opgezette winkel met meer dan 1200 vierkante meter fietsplezier voor jong en oud.

Partnerbijdrage dossier

Totaal aanbod

Bike Totaal Boersen heeft een totaal aanbod van kinder-, stads-, sport-, ATB-, race-, elektrische en highspeedfietsen, alsmede accessoires/kleding en onderdelen. Met een groot aanbod aan elektrische fietsen van alle topmerken in verschillende systemen en modellen, klaar om te zien, voelen en te testen. De monteurs van Bike Totaal Boersen zijn gecertificeerd voor het repareren van alle verschillende E-bike systemen die bij hen op de winkelvloer staan.

Expercenters

Mede daardoor heeft Bosch Duitsland Boersen aangesteld als een van de eerste Expertcenters in Nederland voor de Bosch middenmotorsystemen. Merken zoals Gazelle, Batavus, Sparta, Giant, Koga, Rih, Kalkhoff, Focus, Riese&Muller, Dutch-ID, Freebike, met voor-, midden- en achteraandrijving staan klaar voor de klant om te testen.

Grote E-bike show

Vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart pakt Bike Totaal Boersen extra uit om al het moois voor dit jaar te laten zien en te laten testen op de grote E-bike show. Daarbij zijn er diverse scherpe aanbiedingen van uitlopende modellen. De nieuwste elektrische fietsen zijn vrijdag 29 maart uit te testen van 8.30 tot 21.00 uur, zaterdag 30 maart van 8.30 tot 17.00 uur én zondag 31 maart van 11.00 tot 17.00 uur.

Bike Totaal Boersen, Grotewallerweg 7a, 1742 NM Schagen, www.boersen-biketotaal.nl