(Foto: VINCENT DE VRIES RODI MEDIA)
Bedrijf in Beeld

Slaapkenner Nico van de Nes opent derde vestiging

  Bedrijf in Beeld

BROEK OP LANGEDKIJK- Slaapkenner Nico van de Nes opent woensdag 27 maart de derde vestiging van het familiebedrijf in Broek op Langedijk. Met de uitbreiding van de showroom aan de Middelmoot zet Nico van de Nes een volgende stap met de onderneming die rond 1925 opgestart werd door zijn oma in Ursem. "Mijn ouders namen de zaak over waarna ik het familiebedrijf in 1989 voortzette, samen met mijn vrouw Jolanda. Met onze kinderen Kim en Lars gaat de vierde generatie het straks ook voortzetten. Kim runt onze vestiging in Schagen, samen met Monica, Lars werkt als monteur en vakkundig stoffeerder langs de weg voor ons familiebedrijf. Uw aanspreekpunt in Broek op Langedijk is onze nieuwe collega Bert."

In Broek op Langedijk heeft Slaapkenner Nico van de Nes 1000m2 ter beschikking waardoor de klant goed de mogelijkheid krijgt om de tentoongestelde ledikanten en boxsprings te bekijken die op de begane grond en eerste verdieping opgesteld staan. "In onze nieuwe vestiging hebben wij Viking erbij gekregen", vertelt Nico. "Dit is een nieuw Zweeds merk slaapcomfort wat wij alleen in Broek op Langedijk voeren. Overigens zijn wij daarin sowieso de enige ondernemer in deze regio die dit exclusieve merk voert". Maar ook andere merken zijn goed vertegenwoordigt bij Slaapkenner Nico van de Nes zoals: Pullman, AVEK, Auping en SOMNUS, een Engels bedrijf die handgemaakte matrassen maken met alleen natuurlijke materialen.

Hoge kwaliteit

In de textielhoek is een ruim assortiment bedtextiel met merken zoals VanDyck, House in Style, HomeLinen, Essenza, Bella Donna en Beddinghouse. "Wij kiezen bewust voor merken uit de Benelux, Duitsland en Engeland vanwege de hoge kwaliteit waar zij voor staan. Zo weten we zeker dat we de garantie op goede producten kunnen bieden en het slaapcomfort op allerlei manieren verbeterd wordt", licht Nico toe.

Goed slaapcomfort

Vanzelfsprekend is er daarnaast een eigen collectie van de formule die Slaapkenner voert waarbij Slaapkenner Nico van de Nes is aangesloten. De eigen collectie van Slaapkenner bestaat uit NOX en Optisleep. Nico: "Zo bieden wij de klant verschillende slaapsystemen die in elke lighouding resulteert in een ultiem slaapcomfort in zowel de boxsprings als voor in de ledikanten. Wij staan achter onze producten waarbij ons onderscheidende karakter ligt in het feit dat wij een familiebedrijf zijn en alles in eigen beheer hebben. Daarom hebben wij vaste monteurs en stoffeerders in dienst. Zo heb je altijd contact met een bekend gezicht en dat is fijn. Hier word je met passie voor het vak behandeld waarbij kwaliteit en een goed contact met de klant voorop staat."

Scherpe aanbiedingen

Slaapkenner Nico van de Nes viert de opening van de nieuwe vestiging aan de Middelmoot in Broek op Langedijk tien dagen lang. Tijdens deze tien dagen zijn er scherpe aanbiedingen in alle drie de vestigingen van het familiebedrijf. Zie hierover meer in de advertentie in deze krant.

Vestigingen

Slaapkenner Nico van de Nes in Schagen richt zich evenals de nieuwe vestiging in Broek op Langedijk op slaapcomfort, terwijl de vestiging in Ursem is gespecialiseerd in slapen en wonen.

Zie voor meer informatie en contactgegevens van de vestigingen: www.slaapkennernicovandenes.nl

Meer berichten