(Foto: Blanksma & Blanksma)

(Advertorial) Zwaan Schagen

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - In deze wereld waar alles veel te snel gaat en waarbij presteren centraal staat, kunnen producten helpen die het leven net een stukje gemakkelijker maken. Met de Nederlandse nuchterheid in het achterhoofd zorgt Burkely voor down-to-earth producten voor iedere dag. Deze producten begrijpen het drukke leven en ondersteunen dit door hun eenvoud. Stoere ledersoorten en functionele designs. Bij Burkely streven ze ernaar producten te maken die passen bij elke situatie en die te vinden zijn bij Zwaan Schagen in het Makado Centrum 85.

Bij Burkely geloven ze in de kunst van de eenvoud en dat ziet men ook weer terug in de Nederlandse nuchterheid. Burkely en Zwaan onderscheiden zich door het gebruik van ruwe leersoorten en modieuze designs met in hun achterhoofd dat het functioneel moet zijn.

Burkely ziet haar klanten als een van haar vrienden. Zij luisteren en vertalen hun gedachten met hun kennis tot succesvolle producten. Zij hechten veel waarde aan de relatie met de winkelier en hun consumenten.

Voor Burkely bestaat er niet zoiets als tijd. Ze creëren producten die passen bij elk moment van de dag en voor het leven. Ondanks dat de producten tijdloos zijn, streven ze ernaar om de klanten van Zwaan elk seizoen weer op verschillende manieren te verrassen.

Zwaan Schagen is te vinden in Makado Centrum 85 in Schagen, tel. 0224-214272. Zie voor meer informatie: www.zwaanschagen.nl

Meer berichten