(Foto: aangeleverd)

(Advertorial) Easyslim.nu Schagen

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - Dat afslanken ook op een andere manier kan, bewijst het Easyslim.nu concept. Al meer dan vijftig vestigingen door heel Nederland volgen het voorbeeld van Karin Hut-van Meerten, die Easyslim.nu in 2015 in Nederland introduceerde. Lucy Schagen is sinds november 2017 franchisehoudster in Texel. Ze opende op 16 mei in 2018 haar tweede vestiging, in Schagen.

De meeste mensen denken bij het woord 'afvallen' aan strenge diëten en veel sporten. Daardoor is het niet voor iedereen een haalbare kaart om die over­tollige kilo's kwijt te raken. Via behandelingen bij Easyslim.nu is afvallen echter voor iedereen binnen handbereik. Lucy Schagen probeerde de behan­delingen zelf uit en was vervolgens meteen overtuigd. Ze zei zelfs haar vaste baan op en werd franchisehoudster van het concept. Lucy heeft inmiddels twee zaken,in Schagen en op Texel.

Bij Easyslim .nu vinden klanten geen fitnessapparaten, maar behandelkamers. "Onze klanten liggen er eigenlijk heel ontspannen bij", legt Lucy Schagen uit. "Op het lichaam worden diverse pads geplaatst,die verbon­den zijn aan een geavanceerd apparaat. Daarmee worden vetcellen geleegd via ultrasound, terwijl op hetzelfde moment de spieren worden getraind via elektrostimulatie. Hierdoor gaat afslanken heel snel en zonder enige inspan­ning. De spieren worden zelfs veel intensiever getraind dan in de sport­school. En dat alles zonder spierpijn en zonder gevaar op blessures", aldus Lucy Schagen.Bijkomend voordeel is dat ook cellulite minder wordt. Een slap geworden huid wordt dan ook weer mooi strak, en wie wil dat nou niet?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.Daarom kost het wel eens wat moeite om mensen te overtuigen dat de methode écht werkt. "Tot ze het zelf eens proberen", legt Lucy Schagen lachend uit. "Vaak hebben mensen al van alles gedaan om af te vallen en lijkt niets te helpen." De onder­neemster vindt het fantastisch om te zien hoe ook deze klanten met de week slankerw orden."En bovendien meer zelfvertrouwen krijgen".

De hoeveelheid behandelingen die nodig zijn, hangt af van de doelstelling die de klant wil bereiken. Dit is dus voor iedereen anders. Easyslim.nu is bovendien ook heel goed voor mensen die niet meer actief kunnen -of wil­len -sporten. Lucy Schagen raadt dan ook iedereen die op een gemakkelijke manier wil afvallen aan om even te bellen voor een afspraak. Dat kan via Easyslim.nu aan Witte Paal 332H in Schagen, tel 06-31787391. Zie ook: www.easyslim.nu/schagen

Meer berichten