Max Voor Ogen heeft top collecties.
Max Voor Ogen heeft top collecties. ((Foto: aangeleverd))

'Advertorial' Max Voor Ogen

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - "Inmiddels zijn we al weer 2 jaar trotse eigenaar van deze zaak en vorig jaar hebben we de naam aangepast naar Max Voor Ogen", vertelt eigenaar Marc Brienesse van Max Voor Ogen. "Een aantal goede veranderingen in het assortiment hebben gezorgd voor een nieuwe klantenstroom waar we erg blij van worden".

"Modemerken als Chloé en Gucci gaan super, maar ook de onbekendere merken als Andy Wolf, Traction, Funk Eyewear en Willems Eyewear zijn lekker anders en lopen goed. Langzaamaan krijgen we die naam ook in Schagen. Niet 12-in-een-dozijn collectie, daar staan we voor".

"Zaterdag 6 april vieren wij dat we 1 jaar Max Voor Ogen heten. We doen dit met een heel bijzondere, alleen op die dag geldende super toffe actie. Want wie jarig is trakteert. Alle monturen in onze winkel zijn die dag € 50,- per stuk". Let op! Er zijn wel wat spelregels voor deze feestelijke aanbieding; Elk montuur kost €50,- in combinatie met aanschaf van de geselecteerde 'premium Max Voor Ogen glazen' van Hoya; Er worden géén brillen vooraf gereserveerd; Deze aanbieding geldt alléén op zaterdag 6 april; De bril dient ook op zaterdag 6 april afgerekend te worden. Gouden Tip : Laat je ogen dan vóór 6 april vast opmeten!

"Komen jullie ook? Dan zien we jullie zaterdag 6 april bij Max Voor Ogen aan Gedempte Gracht 31 in Schagen, tel. 0224-217082".

Meer berichten