(Foto: aangeleverd)

(Advertorial) Knuwer Jeans

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - Knuwer jeans heeft een spetterende Dames en Heren jeans en top actie aan Molenstraat 5 in Schagen. De jeans en top 10 daagse start zaterdag 30 maart en eindigt op 8 april . Voor de dames en heren jeans geldt voor merken als Levi's, Wrangler, Lee, MOD, Cars, No-Excess dat men op elke jeans 10,- euro korting krijgt. Zo krijgt men een Cars jeans die normaal 59.95 kost voor 49.95 euro; dat zijn 2 jeans voor 100,- euro. De korting geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Men ontvangt gedurende deze 10 dagen ook 10 procent korting Lente/Voorjaarskorting op alle nieuwe collectie tops. Hierbij is er de keuze uit een wel zeer ruim aanbod van bekende merken, zoals Levi's, Cars, Petrol, Solid, No-excess, Wrangler, Gabbiano en Lee. Deze actie geldt voor de dames en de heren shirts/tops. Nieuw is dat zij nu jeans hemden en jeans jackets kunnen aanbieden in zeer grote maten. Tot vijf keer XL.

Voor de heren is de 501 weer helemaal terug. Daarnaast heeft Levi's super goede modellen zoal de 511, 502 en 512 in een mooie stretch uitvoering. Cars heeft meer uitgewerkte en stretch jeans in bijna jog kwaliteit. Dit voor dik, dun, lang, kort, enzovoort.

Veel dames zijn zich er nog niet bewust van dat Knuwer jeans een hele mooie dames jeans collectie heeft van onder andere Levi's, Lee, Cars en Mod. Natuurlijk is de collectie dames jeans van Levi's daarin ruim vertegenwoordigd. Met de modellen 710, 711, 712, 721, en de mile high is er een ruim assortiment. Van hoog, slim, skinny en recht. Voor de dames die een goede jeans zoeken is er volop keus.

Een perfect model van Levi's de HIGH RISE, de naam zegt het al een lekkere hoge broek bij de taille die perfect zit. Dit model is nu ook vernieuwd en straight te krijgen de 724. Van Levi's is er ook een 501 short. Bovendien zijn er vele leuke dames tops aanwezig waaronder diverse Levi's Logo t-shirt en sweathers. De boyfriend van Lee is een nieuw eigentijds topmodel die strak en/of aangesnoerd gedragen kan worden. Hiernaast kent Lee een hoog en recht dames model dat meest altijd gelijk goed voelt.

Er is natuurlijk ook het vertrouwde aanbod van de broekencollectie van onder andere Cars , Wrangler en Levi's.

Knuwer jeans is koopzondag 31 maart open aan Molenstraat 5 in Schagen. Volg en like Knuwer jeans op Facebook. Bij 500 pagina likes verloten zij een Levi's Logo shirt

Meer berichten