(Foto: aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

(Advertorial) Cecil Store

  Bedrijf in Beeld

Cecil Store bijna vier jaar in Schagen

SCHAGEN - Al weer bijna vier jaar geleden opende Cecil opnieuw haar deuren in het Makado Centrum in Schagen.

In een ruime winkel, heeft men als klant keuze uit een uitgebreid assortiment damesmode met mooie ontwerpen en een onvervalste liefde voor detail. Dat uit zich onder meer in iedere maand 'up to date' fashion, want er zijn maar liefst twaalf collecties per jaar! De Cecil Store is daarom opgedeeld in verschillende thema's, waarin elk kledingstuk optimaal tot zijn recht komt.

Bij Cecil is ieder item een must-have, want Cecil is net als haar klanten authentiek, nieuwsgierig en bij de tijd. Modetrends volgen elkaar razendsnel op en zij reageren ook snel op nieuwe trendontwikkelingen in modeland. Wij interpreteren deze direct en zijn dan weer trots op het resultaat: moderne collecties, uitstekende kwaliteit en een mooie pasvorm. Tel daarbij een goed, klantvriendelijk, service gericht en eerlijk verkoopadvies op en je hebt de perfecte voorwaarden om juist bij ons in de Cecil Store in Schagen te slagen.

Wie nieuwsgierig is geworden en een kijkje wil nemen in de winkel, kan gerust langs gaan in het Makado Centrum in Schagen. De koffie staat klaar de klanten evenals het team enthousiaste medewerkers Evelien, Kim, Carolien en Miriam.

Meer berichten