Dieren in Wereldwinkel Schagen.
Dieren in Wereldwinkel Schagen. ((Foto: aangeleverd))

Dieren van Wereldwinkel Schagen

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - De wereldwinkel onder de toren van de kerk op de Markt in Schagen is niet omgetoverd tot een dierentuin. Wel staan op de schappen sinds kort een hele reeks kunstzinnige dierfiguren gemaakt van metaal en hout.

Eén van de importeurs is gespecialiseerd in producten uit landen als Swaziland, Zimbabwe en Zuid-Afrika. De fraaie haan, de reigers en de libelle zijn goede voorbeelden daarvan. De importeur heeft zich als doel gesteld de producenten, of liever de kunstenaars, zo mag je de makers wel noemen, meer bestaanszekerheid te bieden. Een aantal keren per jaar worden alle producenten, vaak éénpersoons bedrijfjes, bezocht. Op die manier is een professionele band opgebouwd welke tot uiting komt in de prettige, en vooral langdurige samenwerking. Door vanuit Nederland te investeren in ateliers en werkplaatsen ter plaatse, wordt bovendien een hoge kwaliteit van de producten gewaarborgd. Gelijkwaardig partnerschap tussen alle schakels, producenten, importeurs, winkels en consumenten is eveneens een belangrijk uitgangspunt.

Ook verfraaien mozaïek schalen in heldere kleuren blauw, groen, rood en turkooois de schappen van de Wereldwinkel. Natuurlijk vind je daar veel meer leuke en originele cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget. Mocht je zo gegrepen zijn door de artikelen en het doel van de Wereldwinkel dat je een bijdrage wilt leveren aan het verwezenlijken ervan; zij zoeken mensen die het winkelteam willen versterken, neem dan contact op via tel. 0224 – 212191. Kijk voor meer informatie over de winkel en het werken op: www.fairwinkelschagen.nl

Meer berichten