Bedrijf in Beeld

Open huis Beauty Day Xperience Schagen

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - Marion de Jong runt sinds oktober 2018 samen met haar team de nieuwe schoonheidssalon Beauty Day Xperience aan Landbouwstraat 22 in Schagen. Om de mensen uit Schagen en omgeving kennis te laten maken met de salon staat zaterdag 11 mei de deur open voor het publiek.

Tijdens deze Open Inloopdag kan iedereen tussen 12.00 en 16.00 uur vrijblijvend binnen lopen. Marion en haar collega's Denise en Marijke geven advies over de producten en behandelingen. Je kunt gratis een Huidscan uit laten voeren, waaruit blijkt wat de conditie van je huid is. Er worden demonstraties gegeven van make-up producten en CND lak. Een nagellak die minstens twee weken mooi blijft zitten. En je kunt je gratis laten opmaken, waarbij een passend kleuradvies wordt gegeven.

Marion is naast schoonheidsspecialiste ook gecertificeerd voedingscoach. Zij geeft graag uitleg over het afslankprogramma PowerSlim, wat veel meer is dan een dieet. Het programma is gericht op het veranderen van je leefstijl, met persoonlijke begeleiding en een voedingsprogramma op maat.

Met de Open Inloopdag wil Beauty Day Xperience de drempel verlagen om kennis te maken met de schoonheidssalon. Iedereen die nieuwsgierig is naar de salon, de mensen, de behandelingen en producten is van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend advies.

En smaakt deze gratis kennismaking met Beauty Day Xperience naar meer, dan kun je ter plekke een afspraak maken. Of je kunt een beleving weggeven met een cadeaubon, bijvoorbeeld voor Moederdag.

Meer berichten