Bedrijf in Beeld

Cursus mindful mediteren en bewustvol leven

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - Karo's Zorg gaat vrijdagavond 7 juni in Schagen en zaterdagochtend 8 juni in Anna Paulowna van start met een nieuwe vijfweekse cursus mindful mediteren en bewustvol leven in het NU.

Voor veel mensen is bewustvol of mindful in deze hectische tijd lastig, met als gevolg dat zij veel stress ervaren in het dagelijks leven. Deze cursus gaat over hoe je bewuster vanuit het moment kunt gaan leven, waardoor je meer rust en minder stress gaat krijgen. Hoe wordt je bewust van je gedachten, hoe breng je meer rust en structuur aan in je leven, maar ook hoe je in het moment blijft. Enkele thema's die ondersteund door meditatieoefeningen aan bod zullen komen in de cursus. Mindful mediteren zorgt voor innerlijke rust, balans en voor heling van lichaam en geest. Er wordt geoefend met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.

De cursussen worden gegeven op het Viertaal College aan Hoep 28 in Schagen en bij Karo's Zorg aan Molenvaart 297 in Anna Paulowna. Voor verdere informatie en/of deelname kun je terecht op www.karoszorg.nl of neem contact op met tel. 0223-522149.

Meer berichten