Bedrijf in Beeld

Modeshow en jeans 10-daagse bij Knuwer Jeans

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - Knuwer Jeans houdt zaterdag 25 mei al weer voor de zevende keer op rij haar jaarlijkse Modeshow. Tijdens deze show ziet men de laatste trends op jeans gebied van onder andere de merken: Levi's, Petrol, Wrangler, No Exces, Cars, MOD, Lee.

De show wordt zeker twee keer gelopen, om 12.00 en 14.00 uur. Tijdens de Modeshow wordt er gezellige muziek gedraaid en staat er een stoeltje klaar wanneer dat nodig is. Of neem plaats op het terras van De Dikke, terwijl de modellen langslopen. Deze dag is Knuwer Jeans tot 22.00 uur open en kan men profiteren  van de aanbiedingen. Naast deze leuke modeshow zijn er de hele dag activiteiten in de Molenstraat. De Molenstraat zal afgesloten zijn voor autoverkeer. Er zijn vele kinderspelletjes en er staan diverse marktkramen met diverse aanbiedingen.

Bij Knuwer Jeans krijgt elke klant € 10,- korting op de jeans en dit weekend 10 procent korting op alle shirts  in de winkel. Zo heeft men al een Cars jeans voor 49.95 euro. Natuurlijk hebben zij ook een marktkraam hebben met aanbiedingen zoals de Levis badslipper van 24,95 euro voor 19,95. Kortom een bezoekje aan de winkel en aan de Molenstraat is zeker de moeite waard.

De korting op de jeans is geldig vanaf maandag 20 mei tot donderdag 30 mei (met uitzondering van bestaande aanbiedingen).

Knuwer Jeans is te vinden aan Molenstraat 5 in Schagen.

Meer berichten