Vitario - een matras geheel op maat gemaakt bij de Schakel wonen en slapen.
Vitario - een matras geheel op maat gemaakt bij de Schakel wonen en slapen. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

De Schakel Wonen & Slapen

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - Ieder mens is anders, ieder individueel Vitario-matras ook. Welk matras heeft mijn lichaam nodig? Een matras dat voor u persoonlijk gemaakt is, want ieder lichaam stelt verschillende eisen aan wat u nodig heeft om goed te kunnen slapen. Men kan tenslotte niet voorbijgaan aan kenmerken als lengte, gewicht en lichaamsverhoudingen als het doel is uw lichaam - en daarmee uw gezondheid - goed te ondersteunen.

Veel, momenteel op internet en in de handel aangeprezen, matrassen claimen schijnbare alleskunners te zijn. Zo zouden alle mensen tussen 50 en 140 kg prima op één en hetzelfde matras kunnen liggen. Goed beschouwd bestaat dat ene matras voor iedereen echter niet. Vooral voor lichte slapers of mensen met lichamelijke problemen zijn deze vermeende 'eenvoudige' matrassen zelden een oplossing. Uw lichaam is de maatstaf voor onze technologie. Een matras van Vitario onderscheidt zich doordat het voor de koop exact op uw lichaam wordt ingesteld en daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Ieder van de maximaal 24 afzonderlijke steunelementen kan, net als alle toplagen, vrij worden geconfigureerd op positionering en stevigheid. De beste resultaten worden bereikt als de bedbodem en het hoofdkussen zo zijn vormgegeven dat de efficiëntie van het matras toeneemt. De aanwezige lig-simulator is als de sleutel tot een matras dat perfect bij u past.

'Simulo' betekent afbeelden. Dit is precies wat onze, in het medisch centrum Salzburg ontwikkelde, lig-simulator doet. Het geeft een exacte afbeelding van het lichaamsprofiel en de uitgeoefende druk bij het liggen. De simulator ziet eruit als een matras. In werkelijkheid is het een zeer gevoelig meetapparaat dat bestaat uit druksensoren, gericht aanstuurbare luchtkamers en zelf ontwikkelde configuratie-algoritmes.

Kom het nu zelf ervaren in de showroom van de Schakel wonen en slapen op het Ravelijncenter 4 in Den Helder – www.deschakelwonen.nl

Meer berichten