Bedrijf in Beeld

Fiat is 120 jaar!

  Bedrijf in Beeld

Hoera! Fiat viert haar 120e verjaardag. Dit laat Fiat niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom viert Fiat haar 120e verjaardag met de 120th Editions van de Fiat 500 familie.

Fiat brengt mensen al 120 jaar in beweging, niet gek dat er daarom nu flink uitgepakt wordt om dit grootst te vieren. Alle modellen van de Fiat 500 komen in een speciale 120th uitvoering. De uitvoeringen zijn te herkennen aan de zwart-witte kleurstelling. Er zijn ook andere kleurencombinaties mogelijk, maar Fiat biedt een beperkte variatie aan met verschillende tinten wit en grijs.

Naast zijn zwart-witte uiterlijk kunt u deze speciale uitvoering ook herkennen aan de speciale badges en koperkleurige details, zo zijn de wielen van de Fiat 500 koperkleurig en zijn in de 500X gedeeltes van de stoelen koperkleurig. Ook kunt u de wit-zwarte Tuxedo Bicolore lak, sierstrip op de motorkap in chroom én de lichtmetalen velgen bewonderen. Het in hoogglans zwart uitgevoerde dashboard kunt in alle 120th Editions terugvinden, net als de hoogglans zwarte accenten.

Extra voordeel bij Broekhuis

Bij Broekhuis vieren wij dit feest groots mee. Daarom ontvangt u tijdelijk tot wel € 2.700,- voordeel op een van de 120th Editions met daarbij ook nog 6 maanden gratis Apple Music. Zo kunt u genieten van meer dan 50 miljoen nummers zonder reclame in uw gloednieuwe Fiat 500 of Fiat 500X met Apple Experience. Nog meer genieten? Dat kan met de optionele BeatsAudio™ speakers of het optionele Uconnect infomediasysteem met 7 inch touchscreen.

Kortom, kom naar onze Fiat vestiging in Schagen en vraag naar deze speciale uitvoeringen!

Meer berichten