Leer windsurfen tijdens de Windsurfweken!
Leer windsurfen tijdens de Windsurfweken! ((Foto: aangeleverd))

Windsurfweken in de zomervakantie op het Amstelmeer

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Ook dit jaar organiseert Leerwindsurfen.nl weer supergave windsurfweken in de zomervakantie. In vijf dagen ga je windsurfen, SUPpen en doe je nog veel meer leuke activiteiten op en rond het water van het Amstelmeer.

Elke windsurfweek start op maandag en eindigt op vrijdag. Dagelijks heb je van 9:30 tot 16:00 uur les van enthousiaste en gekwalificeerde instructeurs. Je mag je eigen broodjes en drinken meenemen, verder zorgen wij voor boards, zeilen en wetsuits. Het materiaal stemmen we helemaal af op het niveau van de deelnemers. Binnen een dag leren de kids al heen en weer surfen, sturen en hoe ze het board moeten draaien. Ook gevorderden kunnen meedoen. Daarbij staan er heel veel watergames op het programma.

Data en kosten

De windsurfweken starten 29 juli en 5 augustus. De kosten voor de windsurfweek zijn € 230,-. Inschrijven kan via de website www.leerwindsurfen.nl of bel met Niek van der Linde 06-45552032.

Privé- en groepslessen

Niet alleen kinderen kunnen bij Leerwindsurfen.nl terecht, ook voor volwassenen zijn er volop mogelijkheden. Er zijn eenmalige privélessen te boeken, maar er is bijvoorbeeld ook een korte cursus van vier lessen. Het maakt daarbij niet uit of men op latere leeftijd wilt starten met windsurfen of dat iemand al ervaring heeft op het water. Daarnaast zijn er voor bedrijven, scholen en vriendenclubjes ook groepslessen. Voor en na de zomervakantie kunnen kinderen meedoen aan de Windsurfclub.

Meer berichten