V.l.n.r. Patrick van Beusekom (directeur Broekhuis Alkmaar) Ron Huiberts (Stera) en Gerhard van de Pol (Brand manager Broekhuis Groep)
V.l.n.r. Patrick van Beusekom (directeur Broekhuis Alkmaar) Ron Huiberts (Stera) en Gerhard van de Pol (Brand manager Broekhuis Groep) ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Broekhuis official autopartner van EK Wielrennen

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Broekhuis is een dealerholding die sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Het bedrijf vertegenwoordigt dertien automerken in het midden- -en hoogsegment. Het betreft de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo.

Broekhuis biedt met haar uiteenlopende activiteiten al ruim 85 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Over bewegen gesproken: Broekhuis draagt de sport graag een warm hart toe, daarom is het autobedrijf de laatste tijd actief met sponsoring van sportverenigingen in Noord-Holland. Er wordt nu al op verschillende sportverenigingen actief gewerkt met de Broekhuis Clubbonus. Dit houdt in dat als leden of ouders van jeugdleden bij Broekhuis klant zijn of worden, de club door Broekhuis wordt gesponsord met een geldbedrag.

EK Wielrennen

Omdat Broekhuis de sport een warm hart toedraagt is een event als het EK Wielrennen dat van 7 tot en met 11 augustus in Alkmaar plaatsvindt natuurlijk een uitgelezen kans om een verbinding aan te gaan. Daarom is Broekhuis official partner van het EK Wielrennen in Alkmaar en zullen er tijdens dit EK 20 auto's meerijden in en buiten de koers.

Dealerbedrijf van het jaar

Broekhuis, voorheen Martin Schilder is met Audi, VW, Seat en Skoda en Fiat voornamelijk actief in Alkmaar, Haarlem, Heemskerk, Schagen en Den Helder. Bovendien is Broekhuis Schadenet met elf schadeherstelbedrijven vertegenwoordigd in Alkmaar, Zaandam, Beverwijk, Hippolytushoef. En er is meer, want het bedrijf biedt naast de circa 50 vestigingen een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere Broekhuis Lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeren. Niet voor niets is Broekhuis vorig jaar uitgeroepen tot 'dealerbedrijf van het jaar'.

Kijk voor meer informatie op Broekhuis

Meer berichten