Natasja van der Fluit en Britta Meijers zetten de huidkliniek voort onder de nieuwe naam: Huidkliniek Linskens.
Natasja van der Fluit en Britta Meijers zetten de huidkliniek voort onder de nieuwe naam: Huidkliniek Linskens. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Nieuwe naam: Huidkliniek Linskens

  Bedrijf in Beeld

Na 28 jaar Huidkliniek Dionne Linskens zetten Britta Meijers en Natasja van der Fluit de praktijk voort onder de naam Huidkliniek Linskens.

Britta Meijers en Natasja van der Fluit zijn twee gedreven huid- en oedeemtherapeuten, die beide circa 10 jaar ervaring hebben met huidtherapie. "Wij streven naar de juiste zorg op de juiste plek voor de huidpatiënt. Wij pakken dit breed aan door huidtherapeutische zorg aan de buitenkant te leveren en daarnaast coaching en aanpassing van voeding en leefstijl voor de cliënt als geheel toe te passen."

Huidverbetering

Enkele aandoeningen die Natasja en Britta behandelen, zijn: acne, pigmentstoornissen, overbeharing en oedeem (vochtopeenhoping, vaak in de ledematen). Ook voor algehele huidverbetering, littekens en gesprongen vaatjes kunt u bij de praktijk terecht. Op de website www.huidklinieklinskens.nl staat een uitgebreide lijst van aandoeningen en behandelingen. Vanuit de zorgverzekeraar worden meerdere behandelingen vergoed.

Kwaliteitsregister

Een huidtherapeut is een paramedisch beroep. Na een vierjarige HBO opleiding moet men geregistreerd zijn in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierin wordt geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidings- en kwaliteitseisen van de wet BIG (artikel 34) en de beroepsgroep. Huidtherapeuten zijn eerstelijns zorgverleners en hebben een beschermde titel. De behandelingen die uitgevoerd worden, zijn wetenschappelijk onderbouwd. Ook zonder verwijzing van de huisarts kunt u naar de huidtherapeut.

Zaterdag open

Huidkliniek Linskens is ook in de avond en op zaterdag open. De praktijk is gevestigd aan Landbouwstraat 1 te Schagen en in Gezondheidscentrum de Vroonen aan De Helling 17 te Sint Pancras. De praktijk is bereikbaar via telefoonnummer 0224-215 247 of per e-mail info@huidklinieklinskens.nl.

Meer berichten