Albert Heijn Makado Centrum start spaaractie

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - Maandag 30 september start Albert Heijn in het Makado Centrum de actie 'Schagen door de jaren heen'. In de actie die 6 weken loopt, krijgen klanten de kans om een serie van 150 plaatjes te verzamelen die een prachtig beeld geven van Schagen in verschillende periodes van haar geschiedenis.

'Schagen door de jaren heen'

Albert Heijn opende haar eerste kruidenierswinkel in Schagen al in 1900. Vanzelfsprekend voelen we ons dan ook nauw verwant met Schagen, dus ook met haar geschiedenis.

Daarom leek het ons een goed idee eens stil te staan bij die geschiedenis. Gelukkig bestaat er veel beeldmateriaal over de historie van Schagen. Daaruit hebben wij 150 beelden geselecteerd, verdeeld over 13 verschillende onderwerpen. De beelden zijn uitgevoerd als stickers. En er is een prachtig verzamelalbum ontworpen. Als alle 150 stickers ingeplakt zijn, is het album compleet! In de onderwerpen komen onder andere folklore, monumenten, kerken, vervoer, mensen en natuurlijk de markten van Schagen aan bod. Uiteraard ontbreekt ook de informatie over ieder onderwerp niet in het album.

Samenwerking

De actie is door Albert Heijn opgezet in nauwe samenwerking met promotiebureau TOMORROW en een lokale redactie. Deze stond onder leiding van Adrie Pater, voorzitter bij de Historische Vereniging Schagen. Zonder de hulp van deze vereniging was de actie niet mogelijk geweest. Albert Heijn Schagen is de vereniging dan ook veel dank verschuldigd voor hun bijdrage aan de actie.

Gratis verzamelalbum

In de actieperiode, die loopt tot en met zondag 10 november (6 weken), verstrekt Albert Heijn Schagen bij iedere € 15,- aan boodschappen een set van 5 'Schagen door de jaren heen' plaatjes gratis. Daarnaast zijn er iedere week actie-artikelen waarbij een extra set plaatjes gratis gegeven wordt. Het fraaie verzamelalbum wordt door Albert Heijn gratis verstrekt bij vertoning van de flyer die huis-aan-huis en via de winkel verspreid wordt. Er zijn enorm veel albums gedrukt, maar op is op!

Meer berichten