Besturingstechniek op topniveau

  Bedrijf in Beeld

ANNA PAULOWNA - Of het nu gaat om een nieuwe machinebesturing, een aanpassing aan een bestaande machine of het ontwikkelen van een nieuwe machine voor een product. Bij Hagoort Besturingstechniek zijn klanten al sinds jaar en dag hier aan het juiste adres. Met een team van technische specialisten verzorgen zij ontwerp, engineering en realisatie van uw installatie, besturing of machine.

Arie Hagoort startte op 22 oktober 1999 zijn gelijknamige bedrijf vanuit zijn huis in Kolhorn. Na twee jaar was een uitbreiding nodig en kocht hij de grond en pand op Kruiswijk 19N in Anna Paulowna. Omdat een grote mechanische werkplaats en aparte elektrische werkplaats te creëren volgde in 2009 de aankoop van het naastgelegen pand 19O. Zo ontstond een uitstekende werkplek met fraaie kantoorruimte en kantine. Naast eigenaar Arie Hagoort zijn er inmiddels tien vaste mensen in dienst, waarvan er twee zelfs hun 12 ½ jarig jubileum hebben gevierd en enkele andere personeelsleden zijn inmiddels ook al ruim tien jaar werkzaam in het bedrijf.

Internationaal

De werkzaamheden van Hagoort blijven niet beperkt tot Nederland; ze zijn wereldwijd actief.Hoofdactiviteit is speciaal machinebouw in allerlei verschillende branches; van landbouw tot foodindustrie en van drukkerij tot aan dierenpark. Hagoort verzorgt machinebouw van A tot Z, geheel bij de klant op locatie afgeleverd. Het bedrijf ontwerpt, bouwt, bestuurt en plaatst de machines op locatie. Eventuele storingen worden snel en vakkundig opgelost. Kiezen voor losse besturingen kan ook; een team van vier programmeurs staat voor klanten klaar. De vier bedrijfsauto's staan klaar om alle technische storingen zo snel mogelijk op te lossen. Zelf een allround technische topper? Hagoort zoekt nog naar een allround monteur WTB, elektromonteur en servicemonteur.

Hagoort Besturingstechniek is te vinden aan Kruiswijk 19N, 1761 AR Anna Paulowna, 0223-523032. Meer informatie op www.ahbest.nl.

Meer berichten