Monique Kroezen.
Monique Kroezen. ((Foto: aangeleverd))

Met de natuur in je kracht

  Bedrijf in Beeld

Gedachtes, emoties en reacties. Ze bepalen je leven. Met de kracht uit de natuur heb je hier invloed op!

Volledig in flow leven? En een leven vol plezier ervaren?

Je hebt bewust of onbewust gedachtes die je tegenhouden, zoals: Het lukt me toch niet.Wat zullen anderen wel niet van mij denken.Ik heb geen energie. Deze overtuigingen, ontstaan in je verleden, bepalen je reacties en dus je functioneren. Daarnaast staan vooral vrouwen altijd voor anderen klaar, maar nemen ze voor zichzelf te weinig tijd. Je herkent hoe jij op het gevoel van je lichaam kunt vertrouwen

Boost your mindset weekend

Daarom organiseert Monique van Roekel van Coachingspraktijk Oil Minded in de Ardennen het Boost your mindset weekend voor vrouwen van 29 november tot 1 december 2019. Je neemt tijd voor jezelf met meditatie, visualisatie en een stiltewandeling. Daarnaast leer je hoe je brein werkt. Je herkent hoe jij op het gevoel van je lichaam kunt vertrouwen. Je ontdekt waar je weerstand zit en rekent er ook daadwerkelijk mee af. Na het weekend voel je je herboren, heb je een positieve mindset en een plan van aanpak om tot actie over te gaan.

Wil jij je dromen waarmaken?

Volledig in flow leven? En een leven vol plezier ervaren? Meld je dan nu aan voor dit geweldige, zintuigen prikkelende weekend in de Ardennen. Kijk voor meer informatie op www.oilminded.nl of bel Monique op 06-46345332.

Oily groet, Monique van Roekel

Meer berichten