(Foto: Andrey Popov)

Zorg voor een gezond klimaat in huis

  Bedrijf in Beeld

Thuis is de plek waar het veilig, vertrouwd en behaaglijk is. Aan dat aangename thuisgevoel kunnen vochtproblemen afbreuk doen. Beslagen ramen en muffe luchtjes vindt niemand prettig. Een vochtige ruimte is ook minder efficiënt warm te stoken. Verder is teveel vocht schadelijk voor het huis. Schimmel, lelijke kringen, afbladderende coatings en houtrot tasten muren, kozijnen en houten vloeren aan. Minder bekend maar nog kwalijker zijn de nadelige gevolgen voor de gezondheid.

DryBricks zijn dé duurzame en natuurlijke oplossing voor vocht in huis

Oorzaken vochtproblemen

Vocht trekt vanuit de ondergrond op in muren en vloeren. Vocht in muren kan zelfs doorslaan tot op de verdieping. Ruim 1,5 miljoen woningen in Nederland hebben vochtproblemen.

Permanente oplossing

Voor de schadelijke vochtproblemen in huis bestaat een zeer doeltreffende oplossing. Het innovatieve DryBrick systeem rekent blijvend af met een vochtig binnenklimaat. DryBricks zijn elementen ter grootte van een baksteen die om de dertig centimeter in de buitengevel worden geïnstalleerd door een vakkundige installateur. De elementen bevatten een ingenieus ventilatiekanaal. Een natuurlijke luchtstroom trekt door de DryBricks heen en voert vochtige lucht af. Zodoende droogt de gevel sterk in, waardoor deze weer een teveel aan vocht uit de woning kan opnemen in een continue proces.

Geen overlast en onderhoudsvrij

De installatie van DryBricks vindt volledig buiten plaats. Er hoeft binnen niet met meubilair geschoven te worden. Hakken in binnenmuren of opbreken van vloeren is niet aan de orde. De elementen worden in gemiddeld één werkdag netjes in de buitengevel aangebracht. Door de geringe afmetingen vallen ze nauwelijks op. DryBricks vereisen geen onderhoud en gaan levenslang mee.

Voordelen van DryBricks

- vochtproblemen snel en permanent opgelost;

- een gezonder leefklimaat;

- lagere stookkosten;

- installatie volledig buiten;

- gaat levenslang mee;

- volledig onderhoudsvrij;

- een duurzame en groene oplossing,

- zonder chemische middelen of energieverbruik;

- een beproefd systeem dat sinds 1979 bestaat en ruim 30.000 keer is geïnstalleerd.

Sonja: 'Wij hadden last van vochtige muren en als gevolg daarvan zwarte schimmel in enkele ruimtes van ons appartement. SmartDry heeft ervoor gezorgd dat de muren weer droog en schoon zijn. Een stuk gezonder en frisser!'

Ook uw oplossing?

Neem contact op met SmartDry voor een gratis vochtmeting of advies van de vochtexpert. Ga voor meer informatie naar smartdry.nl. Bel ons op +31 (0)30 310 04 73 of neem contact op via het webformulier.

Meer berichten