Kom Kijken bij Versani in Alkmaar

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

REGIO - Versani is volop bezig in de showroom. Er is heel wat aangepakt. Vooral de tegelafdeling is flink onder handen genomen.

Er is ruimte gemaakt om de vele nieuwe tegelkasten prominent te laten uitkomen. Zo zijn er kasten die werken met het principe van moodboards. Verschillende tegels zijn op basis van kleurstelling of sfeer bij elkaar gezocht. Dat is zo goed gedaan, dat kun je zelf eigenlijk niet verzinnen. Complimenten aan de stylisten!

Trendsetter

Over stylisten gesproken: de VT Wonen-tegelhoek is helemaal ge-update. En dan zie je dat VT Wonen een echte trendsetter is in de woninginrichting. Dit bewijzen ze ook keer op keer op de televisie. Het is fris en soms gedurfd, het klopt gewoon en spreekt heel veel mensen aan.

Dan is er een stelling met handvormtegels in heel veel formaten en kleuren, je wordt gewoon vrolijk als je het ziet. En even verderop toont een Italiaanse tegelfabriek een prachtige collectie marmers, maar dan op basis van keramiek! Niet van echt te onderscheiden en natuurlijk zonder de nadelen van natuursteen. Gepresenteerd in een slim schuif-kantelbaar frame, de moeite van het bekijken waard! Het is sowieso leuk om te zien wat er allemaal met tegels kan.

Badmeubelen en keukens

In de rest van de showroom is eveneens het een en ander aangepakt. Nieuwe series badmeubelen, nieuwe kranendisplays, nog weer mooiere glaswanden en dan moeten we nog door naar de keukensectie. Daar zijn keukens vervangen. Er staan weer nieuwe opstellingen met nieuwe apparatuur! In een aantal opstellingen zijn ook bijzondere noviteiten opgenomen. Komt u ze ontdekken?

Versani is gewoon open. De gedragsregels van de RIVM worden in acht genomen. Werknemers met lichte verkoudheidsklachten blijven al thuis. En de anderhalve meter afstand in zo’n grote showroom moet gemakkelijk kunnen. Vooral als iedereen daar serieus op wil letten.

Afspraak maken

U kunt ook een afspraak maken met één van de adviseurs. Telefonisch 072 528 0892, of via de mail info@versani.nl.

Versani is, speciaal voor de kookliefhebber, Neffdealer geworden! Er komen in de loop van dit jaar enkele Neff kookdemonstraties bij Versani. Houd de advertenties in de gaten.

Voor badkamers, keukens, tegels in elke sfeer en voor ieder budget kunt u terecht bij Versani aan de Pettemerstraat 18 in Alkmaar.

Afbeelding