Je kijkt je ogen uit bij Yoe Design

Partnerbijdrage
In de winkel van Stephanie kijk je echt je ogen uit.
In de winkel van Stephanie kijk je echt je ogen uit. (Foto: Rodi Media/MB)

Je kijkt je ogen uit bij Yoe Design

OUDKARSPEL - In de gezellige ruimte van YOE Design kijk je je ogen uit. Eigenares Stephanie heeft een unieke winkel vol musthaves, boots, tassen, sieraden en leuke items voor in je kledingkast. Voor elk budget en voor elke stijl.

YOE Design is een fijne boetiek waar je de allerleukste accessoires, trendy kleding, lifestyle producten en hippe en handmade sieraden vindt. Een stijlvolle winkel waar je merken vindt die niet bij de grote ketens tegen zult komen en waar je in een gemoedelijke sfeer heerlijk kan rondkijken.

"In de zomer heeft mijn collectie vooral het thema Ibiza-style, ik hou van de soepele kleurrijke stoffen en vrolijke jurkjes en zwierige rokken. De najaars- en wintercollectie is meer basic, waarbij het accent ligt op comfort en warmte. Fijne vesten, shirtjurkjes van Angelle Milan en truitjes. Maar natuurlijk heb ik ook een rek met glitter en glamour voor de feestdagen!" Naast kleding van Wauw verkoopt ze leren boots van het merk Old West, cadeau-artikelen en (woon)accessoires. "Daarnaast hebben we ook handgemaakte sieraden en tassen van ons eigen merk YOE. De YOE-sieraden worden gemaakt van bijvoorbeeld natuursteen en de leren tassen worden vervaardigd in ons atelier. Van deze accessoires en tassen worden maar enkele exemplaren gemaakt in verschillende maten, dus u heeft altijd een uniek item!"

In het atelier, dat zich achterin de winkel bevindt, kunt u met eigen ogen zien hoe Stephanie aan het creëren is. "Die combinatie is ideaal voor mij, ik heb hier alle ruimte en laat mensen graag zien wat ik aan het maken ben." Daarnaast geeft Stephanie creatieve workshops, ook voor kids. In de kerstvakantie staan de dromenvangers en zelf een lampje maken op de planning. De atelierruimte kan ook gehuurd worden om met een kleine groep zelf een workshop te geven, Stephanie verzorgt de koffie en thee, u bepaalt de rest!

Stephanie is niet de enige creatieveling van het gezin. Haar man Ted, in het dagelijks leven ambulancemedewerker, maakt namelijk werkelijk prachtige houten ringen. Op de toonbank staat een aantal voorbeelden, maar op haar telefoon laat ze zien wat Ted op bestelling heeft gemaakt: houten trouwringen waarin goud en zilver is verwerkt, ringen waarin de as van een dierbaar persoon en huisdier is verwerkt en zelfs een ring waarin iemand zand, bewaard van zijn favoriete festival, in een ring heeft laten zetten.

YOE is open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor mensen die liever alleen komen winkelen of meer tijd en ruimte nodig hebben, kan Stephanie de winkel op afspraak openen. Volg op Facebook (@YoeHandmadeDesign) en Instagram (@yoe_design) voor meer informatie en de laatste nieuwtjes. Via www.yoedesign.nl kan de kleding en sieraden besteld worden. YOE is te vinden aan de Dorpsstraat 741a, ingang is aan de Voorburggracht.