Feestelijke opening Inloophuis ’t Zand groot succes

  Nieuws
Wethouder Zigge van der Veek en Arie Derksen
Wethouder Zigge van der Veek en Arie Derksen (Gerard Pieterman)

'T ZAND - Wethouder Sigge van der Veek plaatste onlangs samen met Arie Derksen het bord van het Inloophuis voor de vlaggenmast van de kerk. Duidelijk zichtbaar voor iedereen die langs kwam lopen, fietsen of rijden. 

Door de plaatsing van het bord was de opening officieel. Er waren deze middag meer dan 22 mensen aanwezig. Sommigen kenden elkaar, anderen kwamen gewoon even inlopen. Het was een gezellige drukte, mensen maakten een praatje of lazen een krant of tijdschrift. Het is dapper om te komen als je niemand kent, iedereen werd vrolijk ontvangen en kon genieten van spontaan geschonken gebak van bakkerij Slijkerman.

Alle vrijwilligers waren deze eerste keer aanwezig. Zij gaan in twee ploegen aan het werk. Iedere eerste en derde woensdagmiddag van de maand is het inloophuis geopend van 13.30 tot 16.00 uur.

De parochiezaal is de voorlopige locatie van het Inloophuis. Het inloophuis is er voor iedereen. Wie een goed idee heeft voor de mensen in ons dorp is speciaal welkom. Wie weet wat er allemaal kan gebeuren. De vrijwilligers hopen op een mooie toekomst van het Inloophuis, met veel gezelligheid en respect voor elkaar. 't kan in 't Zand.

Meer berichten